Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Marente - Bolero

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Uniek voor Bolero is de rust en kleinschaligheid.

In Bolero is een kleinschalige locatie waar mensen met dementie samen leven. De 32 bewoners vormen samen met het zorgteam, vrijwilligers en mantelzorgers een huishouden. Alle bewoners hebben een eigen appartement met eigen spullen. Warmte, begrip en respect zijn belangrijk. Iedereen kan zelfstandig door het gebouw bewegen en is er een grote mate van vrijheid. Er is 24 uur per dag zorg en toezicht aanwezig er zijn veel activiteiten te doen. Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom.

Bolero is een woonzorglocatie voor mensen met dementie. Het is kleinschalig van opzet en huiselijke ingericht. Iedereen heeft een eigen appartement dat naar eigen wens is in te richten. Daarnaast zijn er diverse gezamenlijke huiskamers, hoekjes en een balkon waar bewoners met elkaar, familie en vrijwilligers de dag kunnen doorbrengen. De huiskamers hebben een open keuken waar dagelijks vers gekookt wordt. Uniek voor Bolero is de rust en kleinschaligheid.

Bolero ligt in een rustig deel van Voorhout. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma waar de bewoners naar wens aan mee kunnen doen. Bijna dagelijks wordt er iets georganiseerd. Van bewegen, handwerken en gezelschapsspellen tot uitstapjes buiten de deur. Veel doen we samen met vrijwilligers en familieleden van bewoners.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland