Marente - De Wilbert

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De Wilbert is een gastvrij huis, waar familie, vrijwilligers en mensen uit de buurt graag komen.

De Wilbert staat bekend om haar mooie ligging in hartje Katwijk aan den Rijn in het Herenschoolbos omringd door veel groen. De woonzorglocatie is van alle gemakken voorzien en het is er aangenaam wonen met persoonlijke zorg. U kunt meedoen aan de vele activiteiten en gebruik maken van alle voorzieningen. In het restaurant kunt u heerlijk eten, een kopje koffie drinken en andere mensen ontmoeten. Ook voor familieleden van bewoners staat onze deur altijd open.

De Wilbert is een woonlocatie voor mensen die (intensieve) zorg, begeleiding en behandeling nodig hebben. Een deel van De Wilbert is ingericht voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en intensieve zorg nodig hebben vanwege lichamelijke klachten. Een ander deel is speciaal ingericht voor mensen met dementie volgens het succesvolle ‘kleinschalig-wonen-concept’. In totaal zijn er 175 mensen woonachtig in De Wilbert. Naast het sfeervolle restaurant, zijn er een aantal gezellige hoekjes zoals de koffiecorner en de bieb en een prachtige binnentuin. Het is fijn wandelen in de 'buitentuin' van De Wilbert; het Herenschoolbos met de dierenweide.

De Wilbert is een gastvrij huis, waar familie, vrijwilligers en mensen uit de buurt graag komen. Eet gezellig mee in het restaurant, of loop even binnen voor een kopje koffie met uw familielid. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelen. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners, maar ook voor u als u nog zelfstandig woont en graag anderen ontmoet en gezamenlijk iets wilt ondernemen. Bewoners kunnen geregeld ‘uit in eigen huis’. In de ‘buitentuin’ vindt u theehuis ‘Tante Marijtje’. In de maanden mei tot en met september kunt u hier dagelijks terecht voor een kopje koffie of thee met lekkers en genieten van de idyllische tuin.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Restaurant, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een woonwijk, In een bosrijke omgeving
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland