Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Marente - Gerto

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Het motto van Gerto is: “Met elkaar valt er altijd wel iets te beleven.”

Gerto is een gezellige locatie, rustig gelegen aan de rand van Voorhout. Het bestaat uit twee delen: in ‘het Rozenpad’ wonen 18 mensen met dementie en in ‘de Bloementuin’ wonen 24 mensen met een lichamelijke beperking. In beide delen is veel aandacht voor het behoud van eigenwaarde van de cliënt. Ook zijn er appartementen voor mensen die tijdelijk in Gerto komen wonen, bijvoorbeeld om te herstellen.

Het Rozenpad bestaat uit drie woongroepen van zes bewoners met dementie. Veel kleinschaliger komt u ze niet tegen. De bewoners hebben elk een eigen appartement en delen de gezellige woonkamer met vijf andere bewoners. Eigenlijk vormen ze een echt huishouden, samen met de zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers. De Bloementuin bestaat uit twee etages waar bewoners een eigen, ruime 2-kamer appartement hebben. De mensen die hier wonen, hebben met name een lichamelijke zorgvraag. De ruime appartementen maken het mogelijk om zo zelfstandig mogelijk te wonen, met dag-en-nacht zorg in de nabijheid.

Het motto van Gerto is: “Met elkaar valt er altijd wel iets te beleven.” Proef de sfeer, schuif aan, maak een praatje, alles kan. Gerto heeft een aantrekkelijk activiteitenprogramma dat altijd met uw wensen kan worden uitgebreid. In het gastvrije restaurant, maar ook in verschillende andere ruimtes, worden vele aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. We sluiten vaak af met een hapje en een drankje.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Restaurant, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland