Marente - Hofwijck

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelen.

In het in 2016 totaal vernieuwde en prachtige Hofwijck wonen 60 ouderen met een intensieve zorgvraag in kleinschalige woongroepen in een huiselijke sfeer. Hofwijck is ideaal gelegen in een rustige, groene omgeving in hartje Oegstgeest. Hofwijck is van alle gemakken voorzien en het is er aangenaam wonen met persoonlijke zorg, ontmoeting en aandacht. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelen. Voor familieleden van bewoners staat onze deur dan ook altijd open. Wees welkom!

Hofwijck is een woonlocatie voor mensen met dementie. Zij wonen in kleine woongroepen met een huiselijk karakter, zoveel mogelijk zoals vroeger thuis. Zij hebben een eigen appartement en een gezamenlijke woonkamer waar - als ze dat willen - een klein huishouden wordt gerund. In deze prachtige huiskamers met open keukens wordt dagelijks vers gekookt. Het huis heeft diverse gezamenlijke ruimtes waar bewoners met elkaar, familie en vrijwilligers de dag kunnen doorbrengen. Zoals de gezellige serre met het ruime terras waar u een kopje koffie kunt drinken en andere mensen kunt ontmoeten. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelen. Voor familieleden van bewoners staat onze deur dan ook altijd open. Het is een gastvrij huis, waar ook vrijwilligers en mensen uit de buurt graag komen.

In de serre kunnen bewoners, huurders, vrijwilligers, mantelzorgers, buurtbewoners en andere belangstellenden, altijd terecht voor een kopje koffie. Aan de achterkant is het fijn wandelen in de heerlijke tuin met uitzicht op een park met een vijver. Op de gezamenlijke woonkamers worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor bewoners, denk aan creatieve activiteiten of gewoon gezellig samen koken. Op de begane grond zijn acht huurappartementen voor senioren waar zij zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Op de begane grond treft u ook een gezondheidscentrum met o.a. huisartspraktijk Actea, fysiotherapie Oud Oegstgeest, Stottercentrum Rijnland en een priklocatie van SCAL. Wilt een keer komen kijken? U bent van harte welkom!

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland