Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Marente - Jeroen

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven zo de moeite waard maken.

Jeroen is een moderne woonzorglocatie voor ouderen, midden in het centrum van Noordwijk, tegenover de winkelstraat. In onze appartementen kunt u aangenaam wonen. U kunt meedoen aan sociale en culturele activiteiten en gebruikmaken van alle voorzieningen. De appartementen, het binnenplein en het restaurant zijn ruim en modern. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelen en wij helpen u daar graag mee. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien met persoonlijke zorg, ontmoeting en aandacht. Aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven zo de moeite waard maken.

Jeroen is een woonlocatie voor mensen die (intensieve) zorg, begeleiding en behandeling nodig hebben. Veel woongroepen zijn kleinschalig van opzet en hebben een huiselijke sfeer. Iedereen heeft een eigen appartement die naar eigen wens is in te richten. Daarnaast zijn er diverse gezamenlijke huiskamers, hoekjes en een tuin waar bewoners met elkaar, familie en vrijwilligers de dag kunnen doorbrengen. Enkele huiskamers hebben een open keuken waar dagelijks vers gekookt wordt.

Voor familieleden van bewoners staat onze deur altijd open. Eet gezellig mee in het restaurant, of stap even binnen voor een praatje en een kopje koffie met uw familielid. Bij activiteiten kunt u altijd meedoen of meehelpen. Er komen ook vaak kinderen en jongeren over de vloer, zoals een kleuterklas of scholieren van de Noordwijkse School.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland