Marente - Jeroen

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven zo de moeite waard maken.

Jeroen is een moderne woonzorglocatie voor ouderen, midden in het centrum van Noordwijk, tegenover de winkelstraat. In onze appartementen kunt u aangenaam wonen. U kunt meedoen aan sociale en culturele activiteiten en gebruikmaken van alle voorzieningen. De appartementen, het binnenplein en het restaurant zijn ruim en modern. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie zich thuis voelen en wij helpen u daar graag mee. Mooi wonen, van alle gemakken voorzien met persoonlijke zorg, ontmoeting en aandacht. Aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven zo de moeite waard maken.

Jeroen is een woonlocatie voor mensen die (intensieve) zorg, begeleiding en behandeling nodig hebben. Veel woongroepen zijn kleinschalig van opzet en hebben een huiselijke sfeer. Iedereen heeft een eigen appartement die naar eigen wens is in te richten. Daarnaast zijn er diverse gezamenlijke huiskamers, hoekjes en een tuin waar bewoners met elkaar, familie en vrijwilligers de dag kunnen doorbrengen. Enkele huiskamers hebben een open keuken waar dagelijks vers gekookt wordt.

Voor familieleden van bewoners staat onze deur altijd open. Eet gezellig mee in het restaurant, of stap even binnen voor een praatje en een kopje koffie met uw familielid. Bij activiteiten kunt u altijd meedoen of meehelpen. Er komen ook vaak kinderen en jongeren over de vloer, zoals een kleuterklas of scholieren van de Noordwijkse School.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Restaurant, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland