Marente - Rustenborch

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Iedereen heeft een eigen appartement die naar eigen wens is in te richten.

De moderne woonzorglocatie voor ouderen Rustenborch ligt aan een bos en op wandelafstand van het gezellige centrum van Oegstgeest. Het is er fijn en mooi wonen in de ruime appartementen en alles wat u nodig heeft, is dichtbij. Er worden volop sociale en culturele activiteiten georganiseerd waaraan u kunt meedoen. Er is een grote binnentuin met een beweegtuin, een winkeltje, een kapsalon en zowel een grand café als een restaurant. Wij vinden het belangrijk dat u en uw naasten zich thuis voelen in Rustenborch en daar doen wij dan ook alles aan. Wees welkom!

Rustenborch is een woonlocatie voor mensen die (intensieve) zorg, begeleiding en behandeling nodig hebben. Zowel de appartementen, als het 'binnenplein' en het grand café in Rustenborch, zijn ruim en modern. Iedereen heeft een eigen appartement die naar eigen wens is in te richten. Daarnaast zijn diverse gezellige gezamenlijke ruimtes met een huiselijke sfeer en een heerlijke binnentuin waar bewoners met elkaar, familie en vrijwilligers de dag kunnen doorbrengen. In het gezellige grand café kunt u lekker een kopje koffie drinken en andere mensen ontmoeten. Voor familieleden van bewoners staat onze deur altijd open. Het is een gastvrij huis, waar ook vrijwilligers en mensen uit de buurt graag komen.

Eet gezellig mee in het restaurant, of stap even binnen voor een praatje en een kopje koffie met uw familielid. Bij activiteiten kunt u altijd meedoen of meehelpen. Van gym en concerten tot creatieve activiteiten en rolstoeldansen. Ook maken we geregeld leuke uitstapjes buiten de deur. Lekker naar het strand of zwemmen in het zwembad. Er komen ook vaak kinderen en jongeren over de vloer, zoals een kleuterklas of scholieren van een lagere of middelbare school. Kortom: in Rustenborch valt er altijd iets te beleven en u bent van harte welkom!

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Tuin, Restaurant, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland