Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Marente - Van Wijckerslooth

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Van Wijckerslooth is een begrip in de regio.

Van Wijckerslooth staat in het mooie Oegstgeest, heeft 160 plaatsen en bestaat sinds 1975. Het bos van Wijckerslooth ligt dichtbij en ook winkelcentrum de Kempenaerstraat en Lange Voort zijn in de nabijheid. In van Wijckerslooth hebben we een zintuigentuin, een beweegtuin, een restaurant, volières, een kapsalon, eerste lijn fysiotherapie speciaal gericht op de oudere mens, een levendig activiteitencentrum en een actief vrijwilligerslegioen dat klaar staat voor u, om u te begeleiden naar een activiteit, binnen of buiten.

Van Wijckerslooth is een begrip in de regio. Een deel van Van Wijckerslooth is ingericht voor de kwetsbare bewoners met complexe zorgproblematiek, die niet meer thuis kunnen verblijven en een ander deel is speciaal ingericht voor mensen met dementie, volgens het succesvolle 'kleinschalig wonen-concept'. Sommige bewoners wonen op tijdelijke basis in Van Wijckerslooth (eerstelijns verblijf) omdat zij tijdelijk meer zorg nodig hebben dan dat zij thuis kunnen krijgen.

Met elkaar valt er altijd wel iets te beleven. Proef de sfeer, schuif aan, maak een praatje, alles kan. Van Wijckerslooth heeft een aantrekkelijk activiteitenprogramma dat altijd met uw wensen kan worden uitgebreid. In het gastvrije restaurant, maar ook in verschillende andere ruimtes, worden vele aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. We sluiten iedere vrijdagmiddag af met levende muziek en een hapje en een drankje in de centrale grote zaal.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland