Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Marente - Van Wijckerslooth

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Van Wijckerslooth is een begrip in de regio.

Van Wijckerslooth staat in het mooie Oegstgeest, heeft 160 plaatsen en bestaat sinds 1975. Het bos van Wijckerslooth ligt dichtbij en ook winkelcentrum de Kempenaerstraat en Lange Voort zijn in de nabijheid. In van Wijckerslooth hebben we een zintuigentuin, een beweegtuin, een restaurant, volières, een kapsalon, eerste lijn fysiotherapie speciaal gericht op de oudere mens, een levendig activiteitencentrum en een actief vrijwilligerslegioen dat klaar staat voor u, om u te begeleiden naar een activiteit, binnen of buiten.

Van Wijckerslooth is een begrip in de regio. Een deel van Van Wijckerslooth is ingericht voor de kwetsbare bewoners met complexe zorgproblematiek, die niet meer thuis kunnen verblijven en een ander deel is speciaal ingericht voor mensen met dementie, volgens het succesvolle 'kleinschalig wonen-concept'. Sommige bewoners wonen op tijdelijke basis in Van Wijckerslooth (eerstelijns verblijf) omdat zij tijdelijk meer zorg nodig hebben dan dat zij thuis kunnen krijgen.

Met elkaar valt er altijd wel iets te beleven. Proef de sfeer, schuif aan, maak een praatje, alles kan. Van Wijckerslooth heeft een aantrekkelijk activiteitenprogramma dat altijd met uw wensen kan worden uitgebreid. In het gastvrije restaurant, maar ook in verschillende andere ruimtes, worden vele aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. We sluiten iedere vrijdagmiddag af met levende muziek en een hapje en een drankje in de centrale grote zaal.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een woonwijk, In een bosrijke omgeving
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland