Ons Tweede Thuis - Aan het Spoor

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woonvoorziening Aan het Spoor: We stimuleren je om zo veel mogelijk zelfstandig te zijn.

Wil je graag zelfstandig wonen maar heb je daarbij nog wel wat ondersteuning nodig? Dan is woonvoorziening Aan het Spoor de ideale manier van wonen voor jou! Woonvoorziening Aan het Spoor is bestemd voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die met ondersteuning zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen.

Begeleiding en ondersteuning 
We stimuleren je om zo veel mogelijk zelfstandig te zijn. Zelf zorgen voor je boodschappen, maaltijden en huishoudelijke taken. En zelf je vrije tijd inplannen. Overdag ga je naar je werk, dagbesteding, werkproject of doe je vrijwilligerswerk. We stimuleren je ook om actief aan de maatschappij deel te nemen. Bij Aan het Spoor is altijd een begeleider aanwezig. ’s Nachts is er een slaapwacht en indien nodig kun je 24 uur per dag een beroep op de aanwezige begeleiding doen.

Waar ligt Aan het Spoor en hoe ziet het eruit? 
Aan het Spoor heeft 28 woningen in vier typen: vier woningen met één kamer, acht hoekwoningen met twee kamers, twaalf tussenwoningen met twee kamers en vier hoekwoningen met twee kamers en dakterras. Alle woningen hebben een woonkamer met open keuken, aansluiting voor een wasmachine, badkamer en sanitair. Er is een restaurant annex ontmoetingsruimte. Je kunt hier een warme maaltijd eten of afhalen, maar je kunt ook zelf in je eigen woning koken. In de ruime binnenstraat kun je ook met elkaar activiteiten ondernemen zoals darten. poolen of tafeltennis. Woonvoorziening Aan het Spoor ligt aan de rand van woonwijk De Legmeer in Uithoorn. Voor de dagelijkse boodschappen is er op loopafstand een klein winkelcentrum met een supermarkt. Overige voorzieningen en het oude centrum van Uithoorn zijn makkelijk met de fiets of in een kwartiertje lopend te bereiken.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Restaurant, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland