Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Ons Tweede Thuis - Admiraal de Ruyterlaan

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Speciaal bestemd voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking.

Wil je ondersteuning op maat en de gezelligheid van een groep? Dan is woonvoorziening Admiraal de Ruyterlaan de juiste plek voor je. Speciaal bestemd voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking.

Begeleiding 
Op Admiraal de Ruyterlaan zorgen de begeleiders in principe voor alle huishoudelijke taken, zoals de maaltijden en het schoonmaken van het huis. We stimuleren je wel om mee te helpen, bijvoorbeeld met het schoonhouden van je eigen kamer. De begeleiding helpt je bij je persoonlijke verzorging, sociale contacten en invulling van je vrije tijd. Als het nodig is, helpen we je bij zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding.Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. Er is altijd begeleiding aanwezig, ook ’s nachts.

Waar ligt Admiraal de Ruyterlaan en hoe ziet het eruit? 
Woonvoorziening Admiraal de Ruyterlaan heeft drie woonlagen, met voor- en achtertuin. De zitslaapkamers hebben eigen douche en toilet. Er zijn twee kamers voor cliënten met beperkte mobiliteit. Op de begane grond zijn twee huiskamers met elk een eigen keuken. De woonvoorziening heeft plaats voor elf cliënten.Er is geen lift aanwezig.

Woonvoorziening Admiraal de Ruyterlaan is niet geschikt voor mensen die volledig afhankelijk zijn van een rolstoel. 
Het ligt in een rustige woonwijk. Het winkelcentrum en het dorp van Uithoorn zijn binnen enkele minuten lopend te bereiken.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland