Ons Tweede Thuis - Burchtpoort

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woonvoorziening Burchtpoort ligt in een rustige, groene wijk in Nieuw-Vennep.

Ben je op zoek naar de gezelligheid en geborgenheid van een groepswoning met begeleiding? Dan is woonvoorziening Burchtpoort de juiste plek. Woonvoorziening Burchtpoort is bestemd voor twee doelgroepen 
• kinderen die door hun problematiek niet thuis kunnen wonen 
• volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Groepswonen voor kinderen 
Op de groepswoning voor kinderen zorgen we zo veel mogelijk voor een natuurlijke opvoedingssituatie, in nauwe samenwerking met ouders.

Overdag heeft iedereen de eigen bezigheden. De kinderen gaan naar school en de volwassenen naar hun werk of dagbesteding. In de ochtend, ’s avonds of als je thuis bent, is er altijd begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er altijd een slaapdienst in huis. Op Burchtpoort stimuleren we je om waar mogelijk mee te helpen, bijvoorbeeld met de huishoudelijke taken of met koken.

Groepswonen voor volwassenen 
Op de groepswoningen voor volwassenen helpen we je waar het nodig is. Bijvoorbeeld bij de huishouding, je persoonlijke verzorging of het maken en onderhouden van sociale contacten. Of bij het vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd. We bieden je een veilige en huiselijke omgeving met dagelijkse ondersteuning in de gezelligheid van de groep.

Hoe ziet Burchtpoort eruit 
Burchtpoort bestaat uit drie ruime en moderne eengezinswoningen waarvan twee bestemd voor acht volwassenen en een voor vier kinderen. De woningen voor volwassenen delen een gezellig ingerichte grote zitkamer, een eetkeuken en twee toiletten. Iedereen die hier woont heeft een individuele zit-slaapkamer en gedeeld sanitair.

De woning voor kinderen heeft een vrolijke en huiselijke sfeer. Alle kinderen hebben hun eigen zit-slaapkamer, met gedeeld sanitair. Kinderen kunnen hier ook deeltijd wonen.

Woonvoorziening Burchtpoort ligt in een rustige, groene wijk in Nieuw-Vennep met een klein winkelcentrum en de bushalte op loopafstand.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor jeugd, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland