Ons Tweede Thuis - De Kwakel

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woonvoorziening De Kwakel ligt midden in het landelijke De Kwakel in Uithoorn, met veel voorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand.

Wil je ondersteuning op maat en de gezelligheid van een groep? 
Dan is woonvoorziening De Kwakel de juiste plek voor je. De Kwakel is speciaal bestemd voor jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning 
We helpen je bij al je dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld bij je huishouding, je persoonlijke verzorging of sociale contacten. We kunnen je ook helpen bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd. Overdag is er altijd begeleiding aanwezig en ’s nachts is er een slaapdienst. Overdag ga je naar je werk of je dagbesteding. We stimuleren je om actief mee te doen in de maatschappij.

Waar ligt woonvoorziening De Kwakel en hoe ziet het eruit? 
Woonvoorziening De Kwakel heeft twee verdiepingen. Er is veel ruimte rondom het gebouw. Op de begane grond en op de eerste verdieping zijn een huiskamer en zeven slaapkamers met eigen sanitair. Het hele pand is rolstoeltoegankelijk. Woonvoorziening De Kwakel ligt midden in het landelijke De Kwakel in Uithoorn, met veel voorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland