Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Ons Tweede Thuis - De Spil

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De Spil: zelfstandigheid mét persoonlijke aandacht en ondersteuning. 

Zelfstandig wonen, je leven zelf invullen met ondersteuning op maat? 
Dat kan bij appartementencomplex De Spil: zelfstandigheid mét persoonlijke aandacht en ondersteuning. De Spil is bestemd voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning 
Bij De Spil stimuleren we je om zo veel mogelijk zelfstandig te wonen. We helpen je in situaties waar het nodig is. Bijvoorbeeld bij je financiën, de huishouding, je persoonlijke verzorging of sociale contacten. Overdag ga jij naar je werk, naar de dagbesteding of doe je vrijwilligerswerk. Bij De Spil stimuleren we je om actief aan de maatschappij deel te nemen. In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen. Op de Spil is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De Spil biedt ook groepswonen voor mensen voor wie de het prettig is om in een groep te wonen.

Hoe ziet De Spil eruit en waar ligt het? 
De Spil ligt in een bijzonder gebouw met twee vleugels en een besloten binnentuin. Er zijn 25 tweekamer-appartementen. Daarnaast zijn er twee groepswoningen, een met drie kamers en een met vijf kamers.

Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk. 
Zij hebben een woonkamer met keukenblok, een badkamer met douche, toilet en wasmachineaansluiting, een of meer aparte slaapkamers en een balkon. Op de begane grond ligt Restaurant De Spil waar naast bewoners ook mensen uit de buurt kunnen komen eten.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland