Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Ons Tweede Thuis - Duinpad

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij Duinpad is er veel aandacht voor sociale aspecten.

Wil je graag de gezelligheid van een groep én de vrijheid van een eigen appartement met ondersteuning op maat? Dan is woonvoorziening Duinpad de juiste plek voor je. Duinpad is speciaal bestemd voor jongvolwassenen met een lichamelijke beperking en een lichte verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning 
Op Duinpad stimuleren we je om zo veel mogelijk zelf te doen. We helpen je in situaties waar het nodig is. Bijvoorbeeld bij je huishouding, je persoonlijke verzorging of sociale contacten. We kunnen je ook helpen bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd. Bij Duinpad is er veel aandacht voor sociale aspecten. Samen koken, mee helpen, en elkaar ondersteunen is hier erg belangrijk. Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. Bij Duinpad stimuleren we je om zo veel mogelijk actief in de maatschappij mee te doen. Er is er 24 uur per dag begeleiding en verzorging aanwezig.

Waar ligt Duinpad en hoe ziet het eruit? 
Duinpad heeft vijftien woon-slaapkamers met keukenblok en eigen sanitair. Er zijn twee grote gezamenlijke huiskamers, een dakterras en een binnentuin. Het pand is helemaal rolstoeltoegankelijk. Woonvoorziening Duinpad ligt in de wijk Floriande in Hoofddorp. Winkelcentrum en bushalte zijn op loopafstand.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland