Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Ons Tweede Thuis - Fanny Blankers-Koenlaan

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Fanny Blankers-Koenlaan is een woning voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking.

Wil je ondersteuning op maat en de gezelligheid van een groep? Of zelfstandig in een appartement wonen met ondersteuning waar nodig? Het kan allebei bij Fanny Blankers-Koenlaan. Fanny Blankers-Koenlaan is een woning voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking.

Groepswoning 
De groepswoning geeft geborgenheid en gezelligheid. Hier krijg je hulp bij al je dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld bij je huishouding, persoonlijke verzorging of sociale contacten. We kunnen je ook helpen bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd.

Appartementen 
Wil je in een eigen appartement wonen? Dan verwachten we dat je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd in kunt vullen, je relatie met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen. De begeleiding helpt je als dat nodig is. Bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging of met het zoeken van passend werk of dagbesteding.

Meedoen in maatschappij 
Overdag ga je naar je werk of dagbesteding. We stimuleren je om actief in de maatschappij mee te doen. De groepwoning heeft zes zitslaap-kamers met badkamer. Er zijn tien appartementen met woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland