Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Ons Tweede Thuis - Fanny Blankers-Koenlaan

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Fanny Blankers-Koenlaan is een woning voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking.

Wil je ondersteuning op maat en de gezelligheid van een groep? Of zelfstandig in een appartement wonen met ondersteuning waar nodig? Het kan allebei bij Fanny Blankers-Koenlaan. Fanny Blankers-Koenlaan is een woning voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking.

Groepswoning 
De groepswoning geeft geborgenheid en gezelligheid. Hier krijg je hulp bij al je dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld bij je huishouding, persoonlijke verzorging of sociale contacten. We kunnen je ook helpen bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd.

Appartementen 
Wil je in een eigen appartement wonen? Dan verwachten we dat je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd in kunt vullen, je relatie met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen. De begeleiding helpt je als dat nodig is. Bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging of met het zoeken van passend werk of dagbesteding.

Meedoen in maatschappij 
Overdag ga je naar je werk of dagbesteding. We stimuleren je om actief in de maatschappij mee te doen. De groepwoning heeft zes zitslaap-kamers met badkamer. Er zijn tien appartementen met woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland