Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Ons Tweede Thuis - Groenhof

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Als je bij Groenhof woont, kun je zelf je vrije tijd invullen.

Zelfstandig wonen en je eigen leven zelf invullen met ondersteuning op maat? Dat kan bij woonvoorziening Groenhof. Groenhof is er voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Ondersteuning 
Als je bij Groenhof woont, kun je zelf je vrije tijd invullen, relaties met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen. De begeleiders helpen je waar dat nodig is.

Groenhof heeft appartementen én groepswonen 
Bij groepswonen heb je je eigen appartement én doe je ook van alles samen met anderen. Zoals samen koken, eten, spelletjes spelen of film kijken. Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. In Groenhof stimuleren we je om actief aan de maatschappij deel te nemen. In Groenhof is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er een slaapwacht, er is dus altijd iemand in noodsituaties.

Hoe ziet Groenhof eruit en waar ligt het? 
De appartementen hebben één of twee kamer. De woonkamer heeft een keukenblok en de badkamer toilet en douche. Er zijn vijf appartementen voor mensen met een meervoudige beperking. Er zijn vijf gemeenschappelijke ontmoetingsruimten. Daar is op vaste tijden begeleiding aanwezig is. Op de begane grond is een binnentuin met een terras en op de derde verdieping is een groot dakterras. In het restaurant ben je altijd welkom om mee te eten of je maaltijd af te halen. In de kelder is een sportruimte, een wasruimte en parkeerplaats. Het hele gebouw is rolstoelvriendelijk.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Restaurant, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland