Ons Tweede Thuis - Hankstraat

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Hankstraat heeft een groep voor volwassenen vanaf 30 jaar en een voor 55-plussers. 

Zelfstandig wonen, je leven zelf invullen met ondersteuning op maat? Of wil je juist alle voordelen van groepswonen: de gezelligheid en geborgenheid van een groep, in een huiselijke omgeving, met ondersteuning op maat? Woonvoorziening Hankstraat heeft het allebei. Voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke of lichamelijke beperking.

Groepswonen 
Hankstraat heeft een groep voor volwassenen vanaf 30 jaar en een voor 55-plussers. Je krijgt hier hulp en ondersteuning in al je dagelijkse bezigheden. We kunnen je ook helpen bij het zoeken van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd.

Appartementen 
Wil je in een eigen appartement wonen? Dan verwachten we dat je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd in kunt vullen, je relatie met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen. De begeleiding helpt je als dat nodig is. Bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging of met het zoeken van passend werk of dagbesteding. De begeleiding is individueel, volgens vaste afspraken en meestal in je eigen appartement.

Meedoen in samenleving 
Overdag ga je naar je werk, vrijwilligerswerk of dagbesteding. We stimuleren je om actief mee te doen in de maatschappij.

Waar ligt Hankstraat en hoe ziet het eruit? 
Woonvoorziening Hankstraat ligt in de wijk Floriande in Hoofddorp, vlakbij het winkelcentrum en is goed te bereiken met de openbaar vervoer. De groepswoningen hebben een woonkamer met keuken en zes zitslaap-kamers. Alle 21 appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en badkamer. Het hele pand is rolstoeltoegankelijk.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland