Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Ons Tweede Thuis - Hortensialaan

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woon- en dagcentrum Hortensialaan geeft je de sfeer, de rust en de verzorging die bij het ouder worden hoort.

Ouder worden betekent meer tijd en rust om het leven te waarderen. Soms heb je ook meer zorg en aandacht nodig. Woon- en dagcentrum Hortensialaan geeft je de sfeer, de rust en de verzorging die bij het ouder worden hoort. Met veel activiteiten en 24 uurszorg. Hortensialaan is bestemd voor senioren met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking.

Dagcentrum 
Op het dagcentrum zijn creatieve activiteiten zoals handwerken, schilderen en tekenen, kaarten maken. In onze volledig ingerichte keuken kunnen we koken en bakken. Wekelijks wordt er in groepsverband gegymd en gewandeld. Op vrijdag is er een muziektherapeute. Cliënten kunnen ook helpen met klusjes in de tuin. We passen de activiteiten aan aan de wensen en behoeften van de cliënt.

Wooncentrum 
De begeleiders verzorgen en ondersteunen de bewoners. Zij stimuleren hen zo veel mogelijk mee te doen om hun vaardigheden te behouden. Er zijn 29 appartementen, verdeeld over vier wooneenheden. Elk appartement heeft een zitslaapkamer en badkamer. Alle appartementen hebben een uitluister/alarmsysteem voor als dat nodig is. Er zijn gezamenlijke huiskamers waar bewoners elkaar ontmoeten en eten, tv kijken en spelletjes doen. Aan de achterkant van het gebouw is er een belevingstuin met moestuin waar alle zintuigen geprikkeld worden.

Woon- en dagcentrum Hortensialaan ligt in een rustige woonwijk in Aalsmeer. Op loopafstand is een klein winkelcentrum, een zwembad, een buurthuis, een kinderboerderij en de Westeinderplas. Hortensialaan werkt samen met Amstelring, een organisatie voor algemene ouderenzorg, die in hetzelfde pand gevestigd is.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland