Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Ons Tweede Thuis - IJweg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

IJweg is een veilige en plezierige woonomgeving.

Woonvoorziening IJweg 
Zelfstandig wonen met wat ondersteuning? Of in een groep wonen met intensieve ondersteuning? Dat kan allebei bij IJweg.

Wonen in een groep 
De groepswoningen zijn bestemd voor in totaal elf kinderen en jongvolwassenen. Zij hebben een ernstige verstandelijke of meervoudige beperking met probleemgedrag en hebben zeer intensieve ondersteuning nodig. IJweg is voor hen een veilige en plezierige woonomgeving. De begeleiding kijkt goed welke behoeftes de kinderen of jongeren hebben en welke begeleiding het beste is. De bedoeling is dat zij op termijn doorstromen naar een vaste woonplek. Als de bewoners thuis zijn, zijn er twee begeleiders per groep. ‘s Nachts is er een wakende wacht. Er is dus altijd toezicht. Alle bewoners hebben overdag werk, activiteiten of bezigheden buitenshuis.

Wonen in een appartement 
De negen appartementen zijn bedoeld voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en eventueel autisme. De appartementen hebben een ruime woon/slaapkamer of aparte woon- en slaapkamer en een keukenblok en badkamer. Er is een gezamenlijke huiskamer. Er is altijd begeleiding aanwezig. De begeleiders helpen waar nodig. Bijvoorbeeld bij het huishouden, met persoonlijke verzorging, met het zoeken van passend werk of dagbesteding of het onderhouden van sociale contacten.

IJweg ligt aan de rand van Hoofddorp. 
Op loopafstand is een winkelcentrum, een bushalte en diverse andere voorzieningen.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland