Ons Tweede Thuis - J.P. Sweelincksingel

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

J.P. Sweelincksingel heeft 20 appartementen.

Zelfstandig wonen, je leven zelf invullen met ondersteuning op maat? Dat kan bij Sweelincksingel: zelfstandigheid met persoonlijke aandacht en passende ondersteuning. Voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning 
Wil je bij J.P. Sweelincksingel wonen? Dan verwachten we dat je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd kunt invullen, je relatie met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen. De begeleiding helpt als dat nodig is. Bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging, je huishouden of met het zoeken van passend werk, dagbesteding of vrijetijdsbesteding. Over het algemeen is er begeleiding aanwezig tussen 7.00 en 23.00 uur, in het weekend vanaf 9.00 uur. ‘s Nachts is er begeleiding aanwezig in de naastgelegen woonvoorziening Meer-Heem. Iedere dag zijn er koffie-uurtjes waar je andere bewoners kunt ontmoeten. De kok van woonvoorziening Meer-Heem verzorgt op doordeweekse dagen de maaltijden. In het weekend kookt de begeleiding met de cliënten die mee willen eten. Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. We stimuleren je om actief aan de maatschappij deel te nemen. In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen.

Waar ligt J.P. Sweelincksingel en hoe ziet het eruit?
J.P. Sweelincksingel heeft 20 appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en douche en met aansluiting voor een wasmachine, een berging en tuin of balkon. Een aantal is geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Woonvoorziening J.P. Sweelincksingel ligt in een rustige woonwijk, op loopafstand van het centrum van Hoofddorp. Er is een bushalte voor de deur.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland