Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Ons Tweede Thuis - Kaj Munk

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woon- en dagcentrum Kaj Munk, met een zwembad, gymzaal, een kaarsmakerij, een sfeervolle snoezelruimte en een belevingstuin. 

Wonen en dagbesteding op één plek? 
Met een zwembad, gymzaal, een kaarsmakerij, een sfeervolle snoezelruimte en een belevingstuin? Dat kan bij woon- en dagcentrum Kai Munkweg. Ringvaart is bestemd voor mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben intensieve tot zeer intensieve ondersteuning en verzorging nodig. Kaj Munkweg is voor hen een veilige en stimulerende woonplek. Met veel activiteiten en 24 uurszorg en ondersteuning.

Het dagcentrum 
Op het dagcentrum kun je van alles doen: knutselen, bewegen, fietsen, wandelen, zwemmen in het eigen zwembad, kaarsen maken, snoezelen of muziek maken of luisteren. Voor mensen die dat nodig hebben, is er een groepsruimte met vier individuele werkplekken en een afgesloten buitenruimte. Er is een belevingstuin waar je veilig kunt fietsen of spelen. Het dagcentrum biedt plek aan maximaal 80 personen.

Het wooncentrum 
In het wooncentrum zijn drie groepswoningen voor gemiddeld acht personen. Eén groepswoning is speciaal voor ouderen bestemd, de andere twee voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Mensen die intensieve zorg nodig hebben, vinden hier een plezierige en veilige woonomgeving. Dagelijks hebben we een aantal gezamenlijke activiteiten zoals eten, koffie drinken of tv kijken. In het wooncentrum is altijd per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts een wakende wacht.

Begeleiding en ondersteuning 
In woon- en dagcentrum Kaj Munkweg ondersteunen we je maximaal. Daarom werken we intensief samen op het wooncentrum en dagcentrum. Zodat je op beide plekken met dezelfde werkwijze te maken hebt. Begeleiders kijken wat je kunt en aankunt en stemmen af op je mogelijkheden.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Zwembad, Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor jeugd, Voor ouderen, Voor volwassenen, Voor kinderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland