Ons Tweede Thuis - Koningsstraat

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woonvoorziening Koningsstraat, zelfstandig wonen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Zelfstandig wonen met ondersteuning op maat en de gezelligheid van een groep? Dat kan bij Koningsstraat. Koningsstraat is er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning 
We stimuleren je om zo veel mogelijk zelfstandig te doen. We helpen je waar het nodig is: bij je huishouding, persoonlijke verzorging, sociale contacten, het vinden van een werkplek of dagbesteding of het invullen van je vrije tijd. Als je moeite hebt om je boosheid te controleren, dan kunnen we je daarbij helpen. Je kunt zelf in je appartement koken maar ook samen koken en eten in de huiskamer. De huiskamer is er ook voor gezamenlijke activiteiten als een film of voetbal kijken of spelletjes doen. De huiskamer heeft een zithoek, eetgedeelte, tafel met computers, televisie, etc.

In Koningsstraat is veel aandacht voor sociale factoren. Er is altijd begeleiding aanwezig in de huiskamer. Regelmatig organiseren bewoners en begeleiders samen een activiteit. In Koningsstraat is altijd begeleiding aanwezig, ‘s nachts in de vorm van een slaapwacht.

Waar ligt Koningsstraat en hoe ziet het eruit?

Koningsstraat ligt in de woonwijk Nieuw Oosteinde in Aalsmeer-Oost. Het bestaat uit 22 appartementen en twee huiskamers. De appartementen hebben twee kamers, een grote open keuken, een ruime badkamer met douche en toilet en een balkon.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland