Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Ons Tweede Thuis - Meer-Heem

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Meer-Heem is speciaal gebouwd voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wil je graag met andere mensen in een groep wonen met begeleiding op maat? Dat kan bij Meer-Heem. Meer-Heem is een woning voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Begeleiding 
We helpen je waar nodig: bij je huishouding, persoonlijke verzorging, sociale contacten, het vinden van een werkplek of dagbesteding of het invullen van je vrije tijd. Overdag ga je naar je werk of dagbesteding. We stimuleren je om actief mee te doen in de maatschappij. Er is altijd begeleiding aanwezig, ’s nachts is er een slaapwacht.

Waar ligt Meer-Heem en hoe ziet het eruit?

Meer-Heem is speciaal gebouwd voor mensen met een lichamelijke beperking en is in 2016 grondig gerenoveerd. Er zijn twee huiskamers, zestien zitslaapkamers en twee logeerplekken. Het gebouw ligt in het oude centrum van Hoofddorp in een rustige woonwijk met veel openbaar groen. Op loopafstand liggen het Arnolduspark, een winkelcentrum en een aantal dagcentra en werkprojecten van Ons Tweede Thuis.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland