Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Ons Tweede Thuis - Meer-Heem

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Meer-Heem is speciaal gebouwd voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wil je graag met andere mensen in een groep wonen met begeleiding op maat? Dat kan bij Meer-Heem. Meer-Heem is een woning voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Begeleiding 
We helpen je waar nodig: bij je huishouding, persoonlijke verzorging, sociale contacten, het vinden van een werkplek of dagbesteding of het invullen van je vrije tijd. Overdag ga je naar je werk of dagbesteding. We stimuleren je om actief mee te doen in de maatschappij. Er is altijd begeleiding aanwezig, ’s nachts is er een slaapwacht.

Waar ligt Meer-Heem en hoe ziet het eruit?

Meer-Heem is speciaal gebouwd voor mensen met een lichamelijke beperking en is in 2016 grondig gerenoveerd. Er zijn twee huiskamers, zestien zitslaapkamers en twee logeerplekken. Het gebouw ligt in het oude centrum van Hoofddorp in een rustige woonwijk met veel openbaar groen. Op loopafstand liggen het Arnolduspark, een winkelcentrum en een aantal dagcentra en werkprojecten van Ons Tweede Thuis.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland