Ons Tweede Thuis - Meerwijk

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Meerwijk heeft twee eengezinswoningen voor vier woongroepen.

Wil je ondersteuning op maat en de gezelligheid van een groep? Of wil je zelfstandig in een appartement wonen? Bij Meerwijk kan het allebei. Meerwijk is een woning voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking.

Begeleiding groepswoning bij Meerwijk 
We helpen je bij al je dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld bij je huishouding, je persoonlijke verzorging of sociale contacten. Of bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd. Er is overdag altijd begeleiding aanwezig; ’s nachts een slaapdienst.

Wonen in een appartement in Meerwijk 
Wil je in een appartement wonen? Dan verwachten we dat je, met hulp van begeleiding, zelf je vrije tijd kunt invullen, je relatie met familie en vrienden kunt onderhouden en je eigen huishouden kunt verzorgen. De begeleiding helpt je bijvoorbeeld met je financiën, je persoonlijke verzorging of met het zoeken van passend werk of dagbesteding. De begeleiding vanuit Meerwijk is individueel, volgens vaste afspraken en meestal in je eigen appartement. De begeleiders komen uit de groepswoningen van woonvoorziening Meerwijk waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is.

Meedoen 
Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. We stimuleren je om actief aan de maatschappij deel te nemen. In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen.

Hoe ziet Meerwijk eruit? 
Meerwijk heeft twee eengezinswoningen voor vier woongroepen. Elke woongroep heeft een woonkamer met keukenblok. De zitslaapkamers hebben eigen sanitair. Er zijn vijf appartementen met woonkamer met keukenblok, slaapkamer, badkamer en een kleine tuin met berging.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland