Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Ons Tweede Thuis - Nieuweweg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Nieuweweg ligt in het hart van Hoofddorp in een levendige buurt met veel voorzieningen.

Zelfstandig wonen, je eigen leven invullen met ondersteuning op maat? Bij Nieuweweg kan dat. Nieuweweg is er voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning 
Wil je bij Nieuweweg gaan wonen? Dan verwachten we dat je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd in kunt vullen, je relatie met vrienden en familie kunt onderhouden en je eigen huishouden kunt verzorgen. De begeleiding helpt als dat nodig is. Bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging, met het zoeken van passend werk, dagbesteding of vrijetijdsbesteding. De begeleiding op Nieuweweg is niet altijd in de directe nabijheid maar er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig in het gebouw. Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen. Bij Nieuweweg stimuleren we je om actief aan de maatschappij deel te nemen. Wij bieden begeleiding aan 65 cliënten met een verstandelijke beperking. Een gedeelte van de bewoners heeft autisme en/of gedragsproblematiek. Ook is er een groep ouder wordende cliënten.

Waar ligt Nieuweweg en hoe ziet het eruit? 
Nieuweweg heeft twee gebouwen. Een met 51 en een met 11 appartementen. In het hoofdgebouw is een lift. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en een badkamer. Het appartementencomplex heeft rondom een tuin en naast de centrale ingang ligt een groot restaurant met terras. Hier kun je mee-eten of je maaltijd op halen.

Nieuweweg ligt in het hart van Hoofddorp in een levendige buurt met veel voorzieningen en met het Arnolduspark en het oude winkelcentrum van Hoofddorp dichtbij.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland