Ons Tweede Thuis - Schoolweg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woon- en dagcentrum.

Wonen en dagbesteding op één plek? Met de ondersteuning die je nodig hebt? Dat kan bij woon- en dagcentrum Schoolweg. Schoolweg is er voor mensen met een verstandelijke beperking en geeft 24 uurszorg.

Het dagcentrum 
In het dagcentrum van Schoolweg kun je van alles doen: knutselen, bewegen, fietsen, wandelen, inpakwerk, kaarten maken, leren werken, muziek maken, activiteiten rond thema's. Je kunt ook samen met de begeleiding of zelfstandig boodschappen doen of de post wegbrengen. Of andere klusjes doen die bij je passen. Het dagcentrum heeft groepsruimtes met individuele ruimtes en terras. Er is een gezamenlijke grote ontmoetingsruimte met keuken, een handarbeidlokaal, een bewegingsruimte en therapieruimtes.

Het wooncentrum 
Het wooncentrum heeft acht groepswoningen met huiskamer en keuken. Bij elke groepswoning is een terras zodat je lekker buiten kan zitten. Iedereen heeft een zitslaapkamer met eigen douche en toilet.

Begeleiding 
's Avonds en in het weekend zorgen de begeleiders voor activiteiten. Ze helpen je met je huishoudelijke taken. En er zijn begeleidingsmomenten.We geven je de maximale ondersteuning. Wooncentrum en het dagcentrum werken daarom intensief samen. Overal begeleiden we je op dezelfde manier en kijken we wat je kunt én aankunt. Schoolweg is een veilige omgeving voor bewoners. Woon- en dagcentrum Schoolweg helpt je om mee te doen in Ouderkerk aan de Amstel. We zoeken samenwerking met andere organisaties. Bijvoorbeeld met de basisschool aan de overkant en met Theresia, een kleinschalig zorgwoning voor dementerende ouderen.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk, Landelijk gelegen
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland