Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Ons Tweede Thuis - Veldzicht

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woon- en dagcentrum Veldzicht ligt in het nieuwe natuurgebied Zwaansbroek in Nieuw-Vennep.

Wonen en dagbesteding op één plek, met sportvelden, een gymzaal en een sfeervolle snoezelruimte? 
Bij woon- en dagcentrum Veldzicht kan dat. Veldzicht is bestemd voor volwassenen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking met gedrags- en/of psychiatrische problematiek. Veldzicht is voor hen een veilige en overzichtelijke omgeving. Met veel buitenactiviteiten en 24 uurszorg en ondersteuning. En alles op één plek! Kernwoorden voor heel Veldzicht zijn: structuur, individuele benadering, overzicht en veiligheid.

Het dagcentrum 
Bij dagcentrum Veldzicht kun je binnen en buiten werken. Binnen bijvoorbeeld knutselen, schilderen, wandelen, muziek maken of naar muziek luisteren. Buiten werk je bijvoorbeeld in het gebied van Staatsbosbeheer of de eigen tuin. Je houdt de speelplekken en bossen schoon of haalt de afvalbakken leeg. Bij slecht weer werken we binnen met bijvoorbeeld inpak- of montagewerk, hout kloven of tuinmeubels maken. Regelmatig gaan we naar een zwembad of sportschool in de buurt. Op het dagcentrum is altijd begeleiding aanwezig tijdens werkuren. Zo nodig worden zij ondersteund door een arts, fysiotherapeut en een orthopedagoog.

Het wooncentrum 
Bij Veldzicht kun je buiten en afgelegen wonen in een prettige omgeving en met het dagcentrum op hetzelfde terrein. Het wooncentrum heeft verschillende groepen. Twee woongroepen voor elk zeven cliënten, een derde woongroep voor negen cliënten en acht grote kamers met een aparte slaapkamer, een eigen keukenblok, badkamer en berging. Voor bewoners van de grote kamers, is er een gezamenlijke huiskamer. Hier kun je samen eten, koffie drinken of een activiteit doen. Het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Woon- en dagcentrum Veldzicht ligt in het nieuwe natuurgebied Zwaansbroek in Nieuw-Vennep. Er zijn geen winkels of andere voorzieningen in de buurt. Veldzicht is niet direct vanaf de N207 te bereiken. Je kunt Veldzicht bereiken vanaf de IJweg die langs Nieuw-Vennep naar Lisserbroek loopt. Als je via de N207 komt, neem je de afslag Getsewoud-Zuid; op twee rotondes linksaf; direct onder de N207 door een kleine weg naar rechts op, naar Veldzicht. We adviseren je als je een navigatiesysteem gebruikt, IJweg 1635 Nieuw-Vennep in te geven. Dat is het adres van Frigo met grote koelhuizen aan de IJweg, iets verder van het viaduct N207 vandaan.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland