Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Ons Tweede Thuis - Zijdelveld

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Weilanden en het natuurgebied liggen vlak achter Zijdelveld.

Zelfstandig wonen, je eigen leven zelf invullen en waar nodig ondersteuning op maat krijgen? Bij woonvoorziening Zijdelveld kan dat. Zijdelveld is er voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die mogelijkheid.

Begeleiding bij Zijdelveld 
Om hier te kunnen wonen kun je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd invullen, je relatie met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen. De begeleiding helpt je waar nodig, bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging of met het zoeken van passend werk of dagbesteding. De begeleiding van Zijdelveld is individueel, volgens vaste afspraken en meestal in je eigen appartement. Als het nodig is, kun je 24 uur per dag een beroep op de begeleider doen. 's Nachts is er een slaapwacht. Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. Bij Zijdelveld stimuleren we je om actief aan de maatschappij deel te nemen. In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen.

Waar ligt Zijdelveld en hoe ziet het eruit? 
Woonvoorziening Zijdelveld bestaat uit twee gebouwen. De appartementen in het hoofdgebouw hebben een zitslaapkamer met keukenblok en een badkamer. De appartementen in het andere gebouw hebben een woonkamer, slaapkamer en badkamer. In het hoofdgebouw is een restaurant en drie ontmoetingsruimten. Zijdelveld ligt in Uithoorn, met de bushalte, een winkelstraat, een markt en allerlei voorzieningen op loopafstand. Weilanden en het natuurgebied liggen vlak achter Zijdelveld.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Restaurant, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland