Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Philadelphia - De Zijde

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Het huis waar je woont is een plek waar je elke dag komt. Het is belangrijk dat jij je thuis fijn voelt. Dat je jezelf kunt zijn en dat je kunt leven zoals jij dat wilt.

De Zijde is een woonlocatie in Boskoop. Bij De Zijde wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met dertien mensen.

Wonen bij De Zijde

Bij De Zijde heb je een eigen appartement. Met een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. De Zijde heeft drie verdiepingen. We hebben een groot terras en een kleine tuin. Hier kan je heerlijk genieten van de zon. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Hier kun altijd terecht voor een praatje met de andere bewoners of met de begeleiding. De begeleiding helpt je als je hulp nodig hebt. Maar je mag ook zoveel mogelijk zelf doen.

Overdag is het heel rustig. Iedereen is dan naar zijn werk of naar de dagbesteding. De Zijde ligt dichtbij het centrum en het treinstation. Handig als je boodschappen wilt doen of als je ergens heen wilt

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland