RK St. Zorgcentra Meerlanden - De Meerstede

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

U kunt ook tijdelijk in De Meerstede wonen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, in geval van (geriatrische) revalidatie of omdat uw mantelzorger op vakantie is.

Vanuit De Meerstede in Hoofddorp bieden wij u diensten, activiteiten, wijkzorg en wonen met zorg. We werken kleinschalig en de lijnen zijn kort. Onze deskundige teams en vrijwilligers werken met plezier en met trots. Met elkaar staan wij garant voor een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn dat zo goed mogelijk is toegesneden op uw individuele vraag. Thuis of in één van onze drie woonzorgcentra (ook in Badhoevedorp en Aalsmeer) willen wij op die manier dagelijks met zorg bijdragen aan de kwaliteit van uw leven.

Voor wanneer zelfstandig thuis wonen niet meer gaat, bieden wij u als bewoner van ons zorgcentrum 24 uur per dag woonruimte, zorg en diensten. Heeft u voor korte tijd wat extra zorg nodig? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, in geval van (geriatrische) revalidatie of omdat uw mantelzorger op vakantie is? Dan verwijzen we u graag door naar onze locatie De Meerwende (in Badhoevedorp).
Woont u in de wijk? Met onze wijkzorg en diensten aan huis (zoals individuele begeleiding) kunt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen.

Met onze WijkServicePas kunt u met korting gebruik maken van onze diensten en activiteiten. Sommige diensten kunt u thuis afnemen en voor sommige komt u naar De Meerstede. Denk hier bijvoorbeeld aan maaltijden aan huis. Koppelt u de maaltijd liever aan wat gezelligheid en contact met andere wijkbewoners? Dan bent u van harte welkom in het restaurant van De Meerstede voor een maaltijd of voor onze populaire themamaaltijden. U bent ook welkom om deel te nemen aan één van onze activiteiten in ONS Wijkontmoetingscentrum. Indien u professionele begeleiding nodig heeft bij de activiteiten, komt u mogelijk in aanmerking voor onze (geïndiceerde) dagbesteding. Kijk op onze website voor meer informatie.

Heeft u veel zorg nodig of redt u het met enige ondersteuning? Neem contact op met onze zorgbemiddelaar en onderzoek samen met ons hoe u uw welzijn en kwaliteit van leven het beste kunt behouden.

De Meerstede is onderdeel van de R.K. Stichting Zorgcentra Meerlanden. De andere locaties van de stichting zijn De Meerwende (Badhoevedorp) en ’t Kloosterhof (Aalsmeer).

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland