RK St. Zorgcentra Meerlanden - 't Kloosterhof

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

In 't Kloosterhof willen wij dagelijks met zorg bijdragen aan de kwaliteit van uw leven.

Vanuit ‘t Kloosterhof in Aalsmeer bieden wij u diensten, activiteiten, wijkzorg en wonen met zorg. We werken kleinschalig en de lijnen zijn kort. Onze deskundige teams en vrijwilligers werken met plezier en met trots. Met elkaar staan wij garant voor een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn dat zo goed mogelijk is toegesneden op uw individuele vraag. Thuis of in één van onze drie woonzorgcentra (ook in Hoofddorp en Badhoevedorp) willen wij op die manier dagelijks met zorg bijdragen aan de kwaliteit van uw leven.

Voor wanneer zelfstandig thuis wonen niet meer gaat, bieden wij u als bewoner van ons zorgcentrum 24 uur per dag woonruimte, zorg en diensten. Heeft u voor korte tijd wat extra zorg nodig? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, in geval van (geriatrische) revalidatie of omdat uw mantelzorger op vakantie is? Dan verwijzen we u graag door naar onze locatie De Meerwende (in Badhoevedorp).
Woont u in de wijk? Met onze wijkzorg en diensten aan huis (zoals individuele begeleiding) kunt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen.

Met onze WijkServicePas kunt u met korting gebruik maken van onze diensten en activiteiten. Sommige diensten kunt u thuis afnemen en voor sommige komt u naar 't Kloosterhof. U bent zeven dagen in de week van harte welkom in het restaurant van ’t Kloosterhof voor een maaltijd. Zo combineert u lekker eten met gezelligheid en contact met andere wijkbewoners. Of kom naar onze themamaaltijden die wij één keer per maand hebben. U bent ook welkom om deel te nemen aan één van onze activiteiten in ons Wijkontmoetingscentrum. Indien u professionele begeleiding nodig heeft bij de activiteiten, komt u mogelijk in aanmerking voor onze (geïndiceerde) dagbesteding. Wij beschikken over een eigen bus waarmee wij u vanuit huis kunnen ophalen en weer thuisbrengen. Kijk op onze website voor meer informatie.

Heeft u veel zorg nodig of redt u het met enige ondersteuning? Neem contact op met onze zorgbemiddelaar en onderzoek samen met ons hoe u uw welzijn en kwaliteit van leven het beste kunt behouden.

't Kloosterhof is onderdeel van de R.K. Stichting Zorgcentra Meerlanden. De andere locaties van de stichting zijn De Meerstede (Hoofddorp) en De Meerwende (Badhoevedorp).

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een woonwijk, Landelijk gelegen
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland