Stichting Amstelring Groep - Eijkenhove kleinschalig wonen

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Kleinschalig groepswonen Eijkenhove ligt in een rustige wijk in Hoofddorp. Het moderne gebouw is met een overdekte doorgang verbonden met het levendige verpleeghuis Bornholm.

In Eijkenhove zijn 4 groepswoningen, elk bewoond door 8 bewoners. Er is een klein en vast team van betrokken medewerkers en vrijwilligers. U ziet vertrouwde gezichten en wij leren u goed kennen.

Persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg bij dementie, dat vindt u in Eijkenhove. In de ruime groepswoningen leren we elkaar echt kennen en is veel mogelijk. Wat vindt u belangrijk en hoe kunnen we u hierbij helpen? Het vaste zorgteam en de vrijwilligers staan voor u klaar. Een warme en gemoedelijke sfeer en prettig wonen: in Eijkenhove kunt u zich snel thuis voelen.

In het hart van Eijkenhove ligt een patio, een binnentuin met planten, tuinmeubilair en parasols. Zodra het weer het toelaat, gaan we er een frisse neus halen. Het is er heerlijk en beschermd vertoeven!
Houdt u van dieren? Af en toe komen er boerderijbeesten op bezoek in Eijkenhove. Bijvoorbeeld kippen, eenden, schapen en hamsters. Ook komt er regelmatig een hond op bezoek. Als u dat leuk vindt kunt u de dieren aaien of op schoot nemen.

Bewegingsspelen, samen de krant lezen, wandelen, een optreden of bloemschikken. Wat vindt u leuk om te doen? In de gezamenlijke huiskamer vinden geregeld uiteenlopende activiteiten plaats. Samen koffie drinken is voor mensen met dementie soms al een activiteit op zich. Als het mooi weer is gaan we naar buiten of zitten we lekker in onze ruime binnentuin. Ook sluiten we aan bij leuke activiteiten in het naastgelegen verpleeghuis Bornholm.

We helpen u graag om zoveel mogelijk de dingen te doen die u gewend was te doen. En om activiteiten te doen die u leuk vindt. Om u beter te leren gaan we met u en uw familie in gesprek over uw levensstijl en wensen.

Familie en vrienden helpen vaak mee met activiteiten. Bijvoorbeeld met de warme maaltijd of met de begeleiding van een uitje. We zijn heel blij met deze hulp. Samen kunnen we meer voor u doen!

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Kapper
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland