Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Stichting Amstelring Groep - Verpleeghuis Bornholm

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Verpleeghuis Bornholm ligt aan de noordkant van Hoofddorp in een rustige en overzichtelijke wijk. Zodra u Bornholm binnenkomt voelt u de saamhorigheid en de wil om u te helpen. U staat er niet alleen voor, we doen het samen. Er is veel persoonlijke aandacht voor u en voor wie u bent.

We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. U kunt rekenen op passende en professionele zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. Samen bespreken we wat u zelf kan en we nodigen u uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u zoveel mogelijk elke dag vertrouwde gezichten ziet. 
In Bornholm vindt u professionele zorg als u (tijdelijk) niet meer thuis kunt wonen. Bijvoorbeeld:

 • door de gevolgen van ouderdom
 • bij een chronische ziekte
 • om te revalideren na een (heup)operatie, CVA of oncologische behandeling
 • bij dementie
 • of bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson

Binnenshuis is genoeg te doen. In de stijlvolle lounge-room met zijn grote ramen en mooie lichtinval is het altijd gezellig druk. Optredens, kookactiviteiten, bingo, een lentefeest, een paasbrunch. In verpleeghuis Bornholm draait het om meer dan zorg alleen. Spelletjes, muziekmiddagen, kookactiviteiten, bijna elke dag zijn er activiteiten waaraan u kunt meedoen. Op loopafstand ligt een winkelcentrum met een supermarkt.

Veel groen en lekker buiten zijn! Zit u graag buiten als de zon schijnt? Dan is er volop keuze voor u. Bornholm heeft verschillende tuinen en binnentuinen met een terras. U ziet de vogels, er is een vijver met vissen en een groene weide met schapen. Mensen met dementie zijn ook welkom in de speciale Beweegtuin. En voor een wat forsere wandeling kunt u terecht in het nabijgelegen Haarlemmermeerse Bos.

Revalidatie

Wie na een operatie, behandeling of ongeval niet naar huis kan, vindt in Bornholm professionele revalidatie. U verblijft bij ons en komt weer helemaal op krachten. Met uitstekende verzorging en begeleiding van aardige medewerkers. Vanuit het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp en Haarlem komen veel patiënten naar Bornholm.

Dementie

Bij dementie is een beschermde omgeving met aardige mensen de basis voor een goede dag. Bornholm richt zich op liefdevolle zorg, gezelligheid en aandacht. We willen iedereen graag goed leren kennen. Ritme in de dag, bekende gezichten, een huiselijke omgeving: hopelijk voelt uw moeder zich na een tijdje ook prettig in Bornholm in Hoofddorp.

En verder vindt u in Bornholm ook

 • Fysiofitness
 • Bar
 • Winkel Toko
 • Gezellige loungeruimte met wifi
 • Kadoshop Ateljee 
 • En voor de deur van ons verpleeghuis: een weiland met schapen.

Bezoek ons ook op Facebook

Direct naar Facebook

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland