Stichting Amstelring Groep - Verpleeghuis Eigen Haard

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Merkt u dat u door ouderdom of een ziekte niet meer zelfstandig thuis kunt wonen? Kom dan eens kijken in Eigen Haard.

Bij verpleeghuis Eigen Haard is er volop aandacht voor mensen met bijvoorbeeld COPD, reuma, artrose of hartfalen. Ook na een CVA of botbreuk of als u rolstoelafhankelijk bent, is Eigen Haard een veilig huis om in te verblijven. U woont er beschermd en kunt u rekenen op liefdevolle zorg. Alles is dichtbij: leuke activiteiten en service op maat. U vindt u dit sfeervolle huis middenin Zwanenburg.

Zoveel mogelijk zelfstandig wonen in Eigen Haard is goed mogelijk. Er zijn 28 appartementen beschikbaar. U heeft er alles: een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een kleine keuken. De appartementen zijn drempelvrij, dus geschikt voor uw rollator of rolstoel. Richt de woning in met uw eigen meubels en persoonlijke spullen, dan zult u zich er snel thuis voelen.

Wie juist meer zorg en begeleiding nodig heeft, is goed op zijn plek bij Beschermd Wonen Eigen Haard. Er zijn 8 appartementen beschikbaar. U heeft er een eigen kamer met badkamer, toilet en keukenblok. Naast de privacy van uw eigen kamer, is er een gezamenlijke huiskamer waar we overdag vaak te vinden zijn. We eten er samen en ondernemen er activiteiten.

Heeft een huisdier, bijvoorbeeld een hond, kat, kanarie of vis? In Eigen Haard mag u uw huisdier meenemen. Het is wel belangrijk dat u er zelf voor kunt zorgen.

Het Huis van de Buurt in Eigen Haard, voor (buurt)bewoners die aanspraak en gezelligheid zoeken. Wilt u een potje biljarten of samen met anderen een hapje eten in het restaurant? Wie in Eigen Haard woont kan altijd gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten in het Huis van de Buurt

Dagelijks koken we vers voor u. Met uw speciale wensen, houden we uiteraard rekening. In de groepswoningen zijn familie en vrienden van harte welkom om mee te helpen met koken.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

Heeft een huisdier, bijvoorbeeld een hond, kat, kanarie of vis? In Eigen Haard mag u uw huisdier meenemen.
- Eigen Haard
ZorgkaartNederland