Stichting Amstelring Groep - Verpleeghuis Floriande

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Een zinvolle dag en een waardevol bestaan, dat is waar het om draait in Floriande. Wie een eigentijds huis zoekt en zichzelf wil blijven, is er op zijn plek.

U merkt het meteen, verpleeghuis Floriande is een mooi en modern huis. De mensen die er werken hebben het hart op de juiste plaats.
Verpleeghuis Floriande heeft het allemaal: fraaie appartementen, een prima restaurant en een mooie binnentuin. Ook in de buurt is alles dichtbij: het winkelcentrum, supermarkten en openbaar vervoer.

Waar u ook woont in Floriande, het is er stijlvol en zoveel mogelijk als thuis. Zodra u binnenkomt ziet u het luxe restaurant en dat is dé plek van samenkomst. Er vinden grote en kleine activiteiten plaats en het biljart is vlakbij. Iedereen kan zichzelf zijn, respect voor elkaar en vrijheid zijn vanzelfsprekend.

Wilt u zo zelfstandig mogelijk wonen? Maar wel met zorgverleners dichtbij en in een beschermd omgeving. Dan woont u in Floriande op een fijne plek. Er zijn 25 ruime en lichte appartementen, inclusief twee penthouses. En mensen met dementie wonen beschermd in één van de groepswoningen.

We nodigen u van harte uit om aan te geven wat u interessant vindt in uw leven. Van betekenis zijn, iets nieuws leren of datgene doen waar u vrolijk van wordt. Bespreek het met ons en wij gaan samen kijken wat er mogelijk is, bijvoorbeeld:

  • Creatief bezig zijn, zoals schilderen, bloemsierkunst
  • Er op uit, naar een museum of concert
  • Naar het zwembad
  • Lezingen, kunstgeschiedenis
  • Techniek en digitaal

Samen bespreken we uw vragen en wensen. Samenwerking met uw familie, vrienden en kennissen betekent dat we meer voor u kunnen doen. Misschien vindt u het prettig als we voor uw verhuizing bij u thuis komen om u beter te leren kennen. Laat ons weten wat voor u belangrijk is in het leven.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland