Stichting Amstelring Groep - Verpleeghuis Groenelaan

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Houdt u van actief bezig zijn, mensen om u heen en aanspraak? Dan is Groenelaan het woonzorgcentrum voor u. Beschermd wonen bij dementie of herstellen na een operatie, Groenelaan heeft de expertise in huis. U vindt er liefdevolle zorg en aandacht van mensen met het hart op de goede plaats.

Groenelaan ligt aan de groene rand van Amstelveen, tegenover Ziekenhuis Amstelland. Wie het woonzorgcentrum binnenloopt, belandt meteen in de gezellige ontmoetingsruimte met een bruin café, lichte serre en sfeervol restaurant. Om even te zitten met familie of andere bewoners te ontmoeten. Als het het zonnetje schijnt zitten we graag buiten in de diverse tuinen, zoals de prachtige tuin met steiger aan het water en de belevingstuin.
Verpleeghuis Groenelaan in Amstelveen is veelzijdig, biedt professionele zorg en behandeling en heeft medewerkers met het hart op de juiste plaats.

U kunt in verpleeghuis Groenelaan terecht voor:

  • veilig wonen met een chronische ziekte of handicap
  • beschermd wonen voor mensen met dementie
  • revalideren na een behandeling in het ziekenhuis
  • tijdelijke zorg met verblijf
  • dagbesteding voor mensen die thuiswonen.

Verpleeghuis Groenelaan heeft kennis en kunde in huis. U vindt er liefdevolle zorg en aandacht van mensen met het hart op de goede plaats. We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding, of het nu is bij dementie, een andere ziekte of bij revalideren. We bespreken samen met u en familie wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

In Groenelaan is in de gezamenlijke ontmoetingsruimten of op de afdelingen altijd wel iets te doen: modeshows, spellen, verwenmiddagen, seizoensmarkten of live-optredens van artiesten. Eens per maand komen er huisdieren en boerderijdieren op bezoek. Buiten en actief bezig zijn is voor iedereen goed. In de belevingstuin van Groenelaan kunnen alle bewoners zelfstandig even naar buiten. Om even rustig zitten of juist rond te lopen in de mooi ingerichte tuin.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen
Wij bieden revalidatie-plekken, speciaal voor ouderen.
- Groenelaan

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland