Stichting Amstelring Groep - Verpleeghuis Rozenholm

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Kunt u door ouderdom, dementie of een chronische aandoening niet meer thuis wonen? Wie verbonden is aan Aalsmeer voelt zich in verpleeghuis Rozenholm vaak snel op z’n gemak.

Verpleeghuis Rozenholm ligt middenin de levendige dorpskern van Aalsmeer. Onze aardige zorgmedewerkers heten u van harte welkom.

Aan de rand van Aalsmeer ligt verpleeghuis Rozenholm. U kijkt uit op de landerijen en tuinbouw. Het is een prettig gebouw met veel licht en grote ramen, direct aan het water, de Brandewijnsloot. Vooral in de zomer is er veel te zien. Aan de voorkant is er ook altijd wat te beleven, met een komen en gaan van winkelend publiek.

We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Samenwerking met uw familie, vrienden en kennissen betekent dat we samen meer voor u kunnen doen. Naar een activiteit gaan, de kledingkast vullen met winter- of zomerkleding, u naar het ziekenhuis brengen voor een consult. Daarvoor rekenen we op uw familie en mantelzorgers.

Naast de nodige rust is er volop activiteit in Rozenholm. Zo hebben we regelmatig bezoek van gezelschapsdieren waaronder onze geliefde knuffelhond. Wie wil, geniet van optredens, zangers en artiesten. Als het zonnetje schijnt gaan we erop uit of maken we een wandeling in de buurt. U zult merken dat stagiaires en vrijwilligers graag iets samen met u willen ondernemen.

Ook voor u beschikbaar in Rozenholm:

  • Wifi-toegang
  • Toko
  • Binnentuin
  • Zitten aan het water
  • Rookruimte
Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Manicure, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland