Stichting PCSOH - Zorgcentrum Horizon

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij Horizon staan huiselijkheid en een persoonsgerichte benadering centraal.

Wij bieden wonen, zorg en welzijn op maat, vanuit een persoonsgerichte benadering. U woont beschermd in een plezierige, huiselijke omgeving, waar geborgenheid centraal staat. U behoudt zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. Samen met u, uw familie en/of mantelzorgers, zorgen wij ervoor dat u naar tevredenheid bij ons kunt wonen.

Voor dementerende bewoners is de nabijheid van medewerkers heel belangrijk. Daarom zijn er elke dag huiskamerbegeleiders aanwezig. Samen maken we er een zinvolle dag van. Natuurlijk zijn er naast de huiskamerbegeleider ook verzorgenden en verpleegkundigen aanwezig. Specialisten zoals een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, geestelijk verzorger, fysiotherapeut en ergotherapeut maken onze zorg compleet.

Horizon heeft 51 zorgappartementen verdeeld over 3 etages in een kleinschalige woonomgeving. U heeft uw eigen appartement en een gezamenlijke woonkamer die u deelt met 8 buren. Gemiddeld wonen er 16 bewoners op een etage. Doordat we werken in vaste zorgteams leert u de medewerkers snel kennen. Even zo belangrijk: de medewerkers kennen u en uw gebruiken. Dit is belangrijk voor een persoonlijke zorgverlening. We horen het van bewoners en gasten: hier voel je je snel thuis.

Huiselijkheid staat bij ons centraal. U mag uw appartement zelf inrichten en we hebben de etages gezellig ingericht.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Kapper, Restaurant, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland