Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Zideris - Uithoorn

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Zideris Uithoorn, een plek waar je mag zijn wie je bent.

Wonen bij Zideris Uithoorn betekent met ondersteuning wonen op een fijne en plezierige plek. Een plek waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen, leuke activiteiten onderneemt en jij net zoals iedereen meedoet in de samenleving. De begeleiders van Zideris ondersteunen je hierbij op een manier die bij jou past en biedt joude persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt. Want bij Zideris mag je zijn wie je bent, kun je groeien naar vermogen en ondersteunen wij je naar persoonlijk geluk.

De villa aan de Eger is een tijdelijke woonlocatie en heeft ruimte voor vijf bewoners. De woning heeft drie woonlagen: de begane grond en twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een studio, een ruime woonkamer met een open haard en een grote woonkeuken. Vanuit de woonkamer en de woonkeuken is er toegang tot de vrij gelegen tuin. 
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een grote badkamer met ligbad en een tweede toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder.

Toekomst

Uiterlijk 2019 zal er worden gestart met de verbouwing van twee bestaande gebouwen aan de Grote Lijster 1 in Uithoorn. Hier worden in totaal 32 appartementen en studio’s gerealiseerd, die volledig zijn aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. Ook komt er een gezamenlijke groepsruimte en een ruime tuin. 
Verwachte oplevering is medio 2020. De Grote Lijster ligt in de wijk Meerwijk-West.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland