Zonnehuis De Luwte

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De Luwte in de Amstelveense wijk Keizer Karelpark biedt verpleegzorg voor cliënten met een lichamelijke beperking en dementie.

De gestoffeerde tweekamerappartementen voor bewoners met een lichamelijke beperking hebben een kitchenette en rolstoegankelijke douche en wc. Het woonzorgappartement is ongeveer 45 m2 groot.
Woningen
Mensen met ernstig geheugenverlies kunnen in De Luwte met 5 andere bewoners een woning delen. Deze woonvorm heet 'kleinschalig wonen'. Cliënten kunnen zoveel mogelijk de huiselijkheid van thuis ervaren.

De appartementen zijn standaard gestoffeerd, hebben een hooglaagbed, een tv- en internetaansluiting, en kunnen naar eigen smaak ingericht worden - of wij zorgen voor een basale inrichting.
Bij kleinschalig wonen wordt elke dag in de open keuken vers gekookt. Deze woningen bestaan uit een woonkamer met open keuken, enkele badkamers en wc's en een eigen gestoffeerde slaapkamer met een hooglaagbed en tv- en internetaansluiting.
Zonnehuis De Luwte huisvest Dagbesteding Wimbledon en biedt mantelzorgondersteuning.

Hoe kunnen we in uw situatie de zorg optimaal voor u regelen?
Bel ons 0900 0401441 (ma t/m vr 8.30 – 17.00 uur) of mail info@zhga.nl

Rondleiding

Onze klantadviseurs kunnen een afspraak voor u maken voor een rondleiding in het verpleeghuis/woonzorglocaties van uw keuze. U kunt contact opnemen via 0900 04 01 441 (lokaal tarief).

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Horeca
Ligging
In een woonwijk

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland