Zorgcentrum Aelsmeer

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Zorgcentrum Aelsmeer staat midden in het dorp Aalsmeer, prachtig gelegen aan het water waar verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen.

Zorgcentrum Aelsmeer bestaat sinds 1994 en is ontstaan uit een fusie tussen verzorgingshuis Rustoord en verzorgingshuis Seringenpark in Aalsmeer. Op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg wordt er behandeling, verpleging, verzorging, ondersteuning en begeleiding geboden. De uitgangspunten van het zorgcentrum zijn om aan de wensen en behoeften van de individuele cliënt te voldoen.
Zorgcentrum Aelsmeer staat midden in het dorp Aalsmeer, prachtig gelegen aan het water waar verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen. In het zorgcentrum zijn plaatsen voor mensen die een veilige en beschermende omgeving nodig hebben (we noemen dit een BOPZ afdeling) met de naam De Grote Poel. Ook zijn er huurappartementen voor Volledig Pakket Thuis (VPT) en een aantal logeerkamers voor mensen met een kortdurende indicatie Eerstelijns verblijf (ELV).

In Zorgcentrum Aelsmeer is 24 uur per dag zorg aanwezig. Om het wonen zo aangenaam mogelijk te maken heeft u de beschikking over een eigen kamer of appartement met sanitaire voorziening en een kitchenette.
Tevens is er op elke afdeling een huiskamer aanwezig waar bewoners terecht kunnen voor koffie, thee en een maaltijd. Hier wordt ook een uitgebreid programma aan activiteiten aangeboden.
De maaltijden kunnen zowel op de eigen kamer, in de huiskamers als in de grote zaal worden genuttigd.

Thuiszorg Aalsmeer is een onderdeel van Zorgcentrum Aelsmeer en organiseert haar thuiszorg (verzorging en verpleging) vanuit diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart. Hierdoor ontvangt u hoogwaardige zorg vanuit een vast, wijkgericht team. Dat is wel zo vertrouwd. Wanneer huishoudelijke activiteiten u te zwaar worden, kan huishoudelijke zorg uitkomst bieden. Onze medewerkers komen bij u langs om u te ondersteunen bij bijvoorbeeld het schoonmaken van uw huis en de verzorging van de was. Ons uitgangspunt is; één vaste medewerker zoveel mogelijk op een vaste dag en op een vast tijdstip.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland