Zorgcentrum Roomburgh

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Welkom bij zorgcentrum Roomburgh

Roomburgh staat bekend om de uitmuntende ligging (A-locatie) van het gebouw, om de wijze van samenwerking en om de rol die Roomburgh vervult in de wijken en de regio waar Roomburgh actief is. Dit moet u niet alleen lezen op deze site, maar ervaren. Kom gewoon een keer gezellig langs voor een kennismaking in ons restaurant of maak een afspraak met onze zorgadviseur.

Onze kernpunten:

Wij zetten ons formaat optimaal in, zodat wij groot kunnen zijn in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid (bij de behoefte) ten behoeve van onze bewoners en cliënten. Ook als die (zorg)behoefte specifiek en uniek is!

Wij willen de creativiteit in onze organisatie stimuleren.

Wij leveren zorg en andere ondersteuning zolang mogelijk bij de mensen thuis, maar als het niet langer gaat komen zij in Roomburgh wonen, waar wij bij hen te gast zijn!

Wij zorgen niet alleen voor de bewoners en de cliënten maar ook voor elkaar!

Wij willen graag een gemeenschap vormen met de bewoners, familieleden, cliënten, vrijwilligers, medewerkers en specialisten.

Roomburgh heeft van oorsprong een Rooms Katholieke signatuur en kiest er bewust voor om deze ook in de toekomst te behouden.

Onze identiteit is zichtbaar in een bepaalde houding bij het handelen en werken. Moeder Teresa zei: “Het gaat er niet om hoe veel je doet, maar met hoeveel liefde je het doet. Voor God is dan niets te gering”.

De levensbeschouwelijke signatuur is een geïntegreerd onderdeel van de algehele identiteit. Roomburgh ziet een meerwaarde in het R.K. geloof als uitgangspunt voor het verlenen van zorg.

Uiteraard staat zij borg voor respectvol omgaan met haar bewoners/cliënten met een andere levensbeschouwing dan die van de instelling.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland