Terug

Zorgaanbieders zoeken

Filters

 • Ik zoek zorg voor

  Meer opties
 • Zorgprofiel

  Meer opties
 • Ik ben op zoek naar

  Meer opties
 • Ik heb de volgende behoeften bij mijn zorgverlener

  Meer opties
 • Persoonlijke verzorging

  Meer opties

Zorgaanbieders vergelijken?

Lees verder en ontdek hoe u de zorgaanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Lees meer

Vind een passende zorgaanbieder voor zorg aan huis

U bent op zoek naar de juiste zorgaanbieder voor uw Wlz-zorg? Met onze zorgzoeker vindt u snel en doelgericht passende zorgaanbieders die zorg aan huis leveren in onze regio. 

Op deze pagina vindt u een overzicht van zorgaanbieders die de zorg kunnen leveren die u nodig heeft bij u thuis. Hierbij kunt u denken aan een thuiszorgorganisatie voor verpleging, persoonlijke verzorging, 24 uurs zorg aan huis of begeleiding in de thuissituatie. Via de filters kunt u direct zien welke thuiszorgorganisatie de hulp biedt waar u behoefte aan heeft.

Waarom kiezen voor zorg thuis

Zorg thuis is met name geschikt voor mensen die thuis verzorgd willen worden en samen met hun netwerk in staat zijn ook zelfstandig te blijven wonen. De professionele zorgaanbieder levert dan in overleg met u de zorg. 

Op zoek naar thuiszorgorganisatie in jouw regio?

Heeft u een Wlz-indicatie en wilt en kunt u thuiszorg ontvangen? En woont u in de regio Zuid-Holland Noord of Amstelland & de Meerlanden? Dan kunt u thuiszorg aanvragen via zorgkantoor Zorg en Zekerheid. 

Heeft u nog geen Wlz-indicatie? Doe de Wlz-check en bekijk of u in aanmerking komt voor Wlz-zorg.

In onze regio vallen de volgende gemeenten: Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Amstelveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Aalsmeer, Kaag en Braassem, Lisse, Teylingen, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.