DSV

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

DSV levert buurtgerichte thuiszorg en ondersteuning in de thuissituatie.

DSV is een organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk en Lisse. 
De thuiszorg van DSV biedt zorg en ondersteuning die u ook in een zorglocatie zou krijgen, maar dan gewoon bij u thuis. Zodat u prettig thuis kunt blijven wonen. Dit alleen wel met hulp van uw naasten, dit doen wij samen.

Prettig Wonen Thuis
Wij spelen in op wat u nodig heeft in uw eigen huis. En kijken naar wat nog wél kan. Dit kan als u in de wijk rond een van onze locaties woont of als u een appartement huurt bij DSV. De verpleegkundige komt bij u thuis en stemt samen met u het Prettig Wonen Thuis pakket af op uw situatie. Daarmee krijgt u alle zorg en ondersteuning die nodig is om langer thuis te wonen. Wij bieden een fijne dag invulling, alarmering, maaltijden, zorg en huishouding.

De thuiszorg van DSV is net als de zorg in de woonzorgcentra geregeld in kleine teams met een vast aanspreekpunt voor u. De thuiszorg wordt verleend vanuit één van de woonzorgcentra dichtbij u in de wijk.

Hoe regel ik Prettig Wonen Thuis?
Voor Prettig Wonen Thuis heeft u een indicatie nodig voor wonen met langdurige intensieve zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz). Onze verpleegkundigen kunnen u helpen om de indicatie te regelen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Zorgbemiddeling.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Ik ben op zoek naar
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verpleging

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland