Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Stichting Buurtzorg Nederland

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Buurtzorg is een landelijke thuiszorginstelling

Buurtzorg is een landelijke thuiszorginstelling die met kleine, zelfsturende teams bestaande uit maximaal 12 professionele (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden verpleging en verzorging thuis levert. Zij helpen b.v. met de persoonlijke verzorging ,het klaarzetten en geven van medicijnen, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn. Buurtzorg levert ook palliatieve zorg.

Onze medewerkers gaan uit van uw eigen mogelijkheden. Zij kijken samen met u wat er aan zorg nodig is waarbij rekening wordt gehouden met veranderingen in de toekomst. Daarbij ondersteunen wij ook uw familie en mantelzorgers. U krijgt de begeleiding en zorg die nodig is waarbij we, zoveel als mogelijk, uw zelfstandigheid bevorderen door samen te kijken naar wat u zelf weer zou kunnen (leren). Samen met u zoeken we naar oplossingen zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Buurtzorg helpt u hiermee om te gaan. Buurtzorg werkt samen met fysio- en ergotherapeuten bij u in de buurt.

Op onze website www.buurtzorgnederland.com kunt u de contactgegevens van het team bij u in de buurt vinden.

Aangezien Buurtzorg huiszorg levert komen er meerdere medewerkers bij de client thuis, zo veel mogelijk op afgesproken tijdstippen. 
Het team is 24 uur per dag bereikbaar en is bij calamiteiten op afroep beschikbaar. 
De mogelijkheid bestaat om in terminale situaties nachtzorg of blokzorg in te zetten.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland