Stichting DSV - Thuiszorg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

DSV levert buurtgerichte thuiszorg en ondersteuning in de thuissituatie.

DSV|verzorgd leven is een Protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk en Lisse. 
DSV levert zorg aan cliënten in woonzorgcentra (intramuraal) en als zorgthuis (extramuraal) De intramurale zorg bestaat uit PG zorg (Psychogeriatrische zorg) en Somatische zorg (lichamelijke zorg). Ook is het mogelijk om gebruik te maken van hospicezorg of van tijdelijke zorg na een operatie of ter ondersteuning van de mantelzorg. 
U kunt als cliënt bij DSV zowel zorgthuis ontvangen als zorg in één van onze woonzorgcentra of zorgsteunpunten in de wijken in Lisse, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg.

DSV levert buurtgerichte thuiszorg en ondersteuning in de thuissituatie. DSV biedt u naast zorg ook hulp en ondersteuning thuis, zoals huishoudelijke hulp, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Als wonen thuis niet meer mogelijk is biedt DSV u comfortabel wonen met alle zorg speciaal op u afgestemd in één van onze woonzorgcentra dichtbij u.

DSV werkt met kleine zorgteams waarbij zelfstandigheid, persoonlijke contact en aandacht voor u belangrijk is. Ook de meest kwetsbare ouderen kunnen voor zorg bij DSV terecht, ook wanneer er sprake is van ernstige geheugenstoornissen al dan niet gecombineerd met gedragsproblemen.

De thuiszorg van DSV is net als de zorg in de woonzorgcentra geregeld in kleine teams met een vast aanspreekpunt voor u. De thuiszorg wordt verleend vanuit één van de woonzorgcentra of zorgsteunpunten dichtbij u in de wijk.

De cliëntenservice van DSV is er speciaal voor u. Zij kunnen uw vragen beantwoorden, u verder helpen of verwijzen u door naar de juiste persoon of locatie. Ook bieden zij hulp bij het aanvragen van een zorgindicatie. Of u nu zelf zorg zoekt, of familie of mantelzorger bent van iemand die zorg nodig heeft, of oriënterend op zoek bent naar informatie. Ook onze zorgpartners zoals ziekenhuizen, huisartsen, verzekeraars en collega-zorgaanbieders staat de cliëntenservice graag te woord.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Ik ben op zoek naar
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verpleging

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland