Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Stichting Landzijde

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Landzijde; omdat ‘buiten zijn’ gezond maakt.

Landzijde biedt dagbesteding en dagopvang op 16 zorgboerderijen in de regio Amstelland en Meerlanden.. 
Dit doen wij in het kader van de Wet Langdurige zorg, de WMO en de Jeugdwet. 
We ontvangen dus hele diverse doelgroepen op de zorgboerderijen.

Bijzondere mensen die in hun leven tijdelijk dagbesteding nodig hebben kiezen voor Landzijde omdat ‘buiten zijn’ gezond maakt. Met planten en dieren mogen werken is uitdagend, echt en zeer zinvol. Samen met anderen echte dingen doen staat centraal. 
Bij het werken of actief zijn op de boerderij krijg je begeleiding van mensen met ‘gezondboerenverstand’. Een zorgboer of zorgboerin is geïnteresseerd in jou. Deze helpt je, adviseert je, stimuleert je en leert je hopelijk een boel nieuwe dingen. 
De bij Stichting Landzijde aangesloten zorgboerderijen in de gemeente en regio bieden dagbesteding in gemengde groepen maar soms ook heel specialistisch. Kleinschalig zodat er veel individuele begeleiding mogelijk is.

Aanmelden kan via het centrale bureau van Landzijde. Er komt dan een zorgcoördinator bij u thuis om naar uw situatie en uw wensen te informeren om vervolgens tot een match te komen met een zorgboerderij in uw omgeving.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland