Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Wijkverpleging Carpe Diem

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Het doel van Wijkverpleging Carpe Diem is om de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen ondersteund door een netwerk van formele en informele zorgverlening.

Wijkverpleging Carpediëm verleent zorg aan cliënten die graag thuis willen blijven wonen en ondersteuning nodig hebben bijvoorbeeld bij persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding. Wijkverpleging Carpediem geeft in kleinschalige teams zorg aan cliënten in hun eigen omgeving, die vertrouwd en veilig is.

Het doel van Wijkverpleging Carpediem is om de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen ondersteunt door een netwerk van formele en informele zorgverlening. 
Zorg wordt dicht bij de cliënt georganiseerd.

Als u meer informatie wil of vragen heeft , neem gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet, 
Team Wijkverpleging Carpediem.

Ik zoek zorg voor
Licht verstandelijke handicap, Lichamelijke handicap, Verstandelijke handicap, Visuele handicap, Ouderenzorg en dementie, Geestelijke aandoening / psychiatrische aandoening
Ik ben op zoek naar
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verpleging

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland