Zorg&Co

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Zorg&Co levert thuiszorg in kleine en lokale wijkteams.

Het liefst wilt u natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook wanneer u verpleging nodig heeft omdat u ziek bent, moet herstellen na een ziekenhuisopname of wanneer u gewoon lichamelijk achteruit gaat en daarom wel wat huishoudelijke hulp kunt gebruiken. Het kan ook zijn, dat u meer zorg of begeleiding nodig heeft dan geïndiceerd is. In zulke gevallen is het prettig thuiszorg eenvoudig en snel in eigen beheer te kunnen organiseren. Bij Zorg&Co is dit allemaal mogelijk. Zorg&Co levert thuiszorg in kleine en lokale wijkteams.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, met de juiste zorg en ondersteuning. Wij, de zelfstandige zorgprofessionals aangesloten bij Zorg&Co, leveren alle vormen van thuiszorg. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, gehandicaptenzorg en huishoudelijke hulp. Ons doel is: betaalbare en betrouwbare zorg en begeleiding leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt, is voor ons erg belangrijk om continuïteit en comfort te kunnen waarborgen. U krijgt zorg op uw wensen en behoeften afgestemd, door de zorgverlener van uw eigen keuze.

Het mooiste is: deze persoonlijke, flexibele zorg op maat wordt gewoon vergoed vanuit uw zorgverzekering of door de Gemeente! Bij Zorg&Co aangesloten wijkteams kunnen alle soorten zorg leveren én zolang deze geïndiceerd is, zijn er verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar. Is er geen indicatie en ook geen indicatie mogelijk, dan zijn er verschillende opties waardoor wij u toch van de nodige zorg kunnen voorzien.

Wanneer u zorg nodig heeft, of u nu in een oriënterende fase zit of wanneer zorg per direct nodig is, kunnen wij u van dienst zijn.

Wij werken in kleine teams, u ziet dus alleen bekende gezichten. Aangepast op uw eigen situatie krijgt u de zorg die u zelf wilt en nodig heeft, door de kleinschaligheid kunnen wij dit mogelijk maken. De zelfstandige zorgverleners zijn aangesloten bij coöperatie Zorg&Co, die de kwaliteit van de zorg waarborgt. Iedere zorgverlener heeft een online portfolio met diploma’s, juridische documenten en verzekeringen. De inzet van zelfstandige zorgverleners is goedkoper dan de inzet van zorgmedewerkers in loondienst, doordat er geen sprake van overheadkosten is.

Thuiszorg bieden de wijkteams 7 dagen per week, 24 uur per dag. U kunt altijd bellen wanneer u directe zorg nodig heeft, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Ik ben op zoek naar
Huishoudelijke hulp, Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verpleging

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland