Zorggroep Florence - Thuiszorg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Florence bij u thuis langskomt om u de juiste zorg te geven. 

Wanneer de dagelijkse zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn, kan het prettig zijn dat er een professionele verzorgende of verpleegkundige van Florence bij u thuis langskomt om u de juiste zorg te geven. Onze medewerkers helpen u bijvoorbeeld bij:

•het aan- en uitkleden; 
•het douchen en wassen; 
•het naar bed gaan; 
•het toedienen van injecties; 
•het verzorgen van een stoma; 
•het verzorgen van en wond; 
•het innemen van medicijnen; 
•het ondersteunen bij hoe u met een ziekte of handicap kunt omgaan; 
•het aanvragen van het gebruik van hulpmiddelen.

Kortom, onze thuiszorg biedt u een helpende hand, een luisterend oor én een kundig advies.

Florence beschikt over diverse gespecialiseerde teams voor de thuiszorg. Daarmee kunt u rekenen op thuiszorg die past bij uw zorgvraag, bijvoorbeeld bij: 
Dementieklachten: naarmate u ouder wordt, kan het voorkomen dat u de greep op het leven verliest. Merkt u ook dat u steeds vaker vergeet het gas uit te doen of dat u bekenden niet goed meer herkent? Dan zou het kunnen dat u te maken heeft met een lichte of zwaardere vorm van dementie. Om u goed te begeleiden biedt Florence specifieke zorg. We bieden huishoudelijke verzorging en persoonlijke verzorging bij u thuis. U kunt hierbij denken aan: het aanreiken van medicijnen, druppelen van uw ogen en wondverzorging. Wij kunnen uiteraard ook uw partner ondersteunen bij de zorg. Naast de thuiszorg is er ook gespecialiseerde behandeling mogelijk vanuit de Florence Ouderenpoli. 
Een ziekenhuisopname of chronische ziekte: ons team Thuiszorgtechnologie biedt u de nodige gespecialiseerde verpleging thuis als u na een ziekenhuisperiode naar huis komt of wanneer u chronisch of terminaal ziek bent. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld infusen aanprikken en verzorgen, bloed toedienen en medicatie of voeding via uw aderen toedienen.

Om gebruik te kunnen maken van de thuiszorg heeft u een indicatie nodig. Wanneer u thuis hulp nodig heeft bij de persoonlijke verzorging of de verpleging, dan wordt de indicatie gesteld door een verpleegkundige niveau 5. De zorg aan huis wordt betaald door de zorgverzekeraar. 
Als u een indicatie heeft vanuit het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), worden de kosten betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage, die wordt vastgesteld door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). U kunt de eigen bijdrage berekenen op de website van het CAK. Als u een verblijfsindicatie vanuit het CIZ heeft, geeft u dit dan door. Onze verpleegkundige kan de zorg die u thuis nodig heeft, uit deze indicatie halen.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Ik ben op zoek naar
Huishoudelijke hulp, Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verpleging

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland