Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Alrijne - Oudshoorn

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Naast de eigen woning kent Oudshoorn een groot Dorpsplein dat gastvrijheid, openheid en gezelligheid uitstraalt.

Oudshoorn is een verpleeghuis van Alrijne Zorggroep, waar ook Verpleeghuis Leythenrode en Alrijne Ziekenhuis onder vallen. Door deze unieke combinatie hebben we veel kennis over ouderenzorg in huis. In Verpleeghuis Oudshoorn vindt u een prettig nieuw thuis als u niet meer zelfstandig kunt wonen. Bijvoorbeeld door dementie of bij (chronische) lichamelijke beperkingen.

Welzijn zit voor ons in de dagelijkse dingen. Zo telt voor ons allereerst dat u zich thuis voelt en een zo prettig mogelijke dag heeft. Daarnaast hebben we uiteraard alles in huis om u de professionele zorg te geven zoals u die graag ontvangt. Verpleeghuis Oudshoorn is een modern en licht gebouw met 22 kleinschalige woningen en gezellige belevingsplekken. Er wordt op iedere woning, net als ‘thuis’, een huishouden gedraaid. De medewerkers doen de was en kopen de boodschappen in de inpandige eigen winkel. Er wordt iedere dag vers gekookt. U kunt meehelpen met licht huishoudelijk werk, zoals boodschappen doen, de was opvouwen, de boontjes doppen, de tafel dekken, planten water geven of de wasmachine uitruimen.

Dit alles vraagt om ‘in beweging komen’, met lichaam en geest. De werkwijze in de woningen wordt zoveel mogelijk afgestemd op wat u en de andere bewoners van huis uit gewend zijn. Naast de eigen woning kent Oudshoorn een groot Dorpsplein dat gastvrijheid, openheid en gezelligheid uitstraalt. Grenzend aan het Dorpsplein ligt de winkel, de kapper en het Uitbureau dat fungeert als een soort VVV kantoor. Ook biedt Oudshoorn een terras en een prachtige tuin, waarmee we zowel een sfeer van binnen als buiten creëren.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.verpleeghuisoudshoorn.nl. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om sfeer te proeven tijdens een rondleiding. Bel voor het maken van een afspraak naar de afdeling zorgbemiddeling: 071 5817921 of stuur een email naar: zorgbemiddelingvenv@alrijne.nl.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte
Ligging
Aan een park
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland